Curatare filtru particule DPF / FAP

 

Curatare FAP

Pentru Programari

Email: office@okalba-turbo.ro

Telefonic:  0726.408.253 / 0753.815.254

 

SC OKalba Tech SRL va pune la dispozitie reparatii profesionale in domeniul filtrelor de particule,  curatare si regenerare filtru de particule FAP  / DPF , curatarea sau regenerarea termo-chimica a filtrului de particule FAP  / DPF pentru autoturisme cat si pentru autoutilitare ,

 

In momentul de fata exista mai multe tipuri de regenerare a filtrelor de particule:

  • Regenerare aditivata
  • Regenerare activa
  • Regenerare pasiva
  • Regenerare fortata

Regenerare si Curatare filtru de particule FAP  /  DPF :

In cazul in care filtrul de particule contine in proportie de peste 50% cenusa, acesta necesita o procedura de curatare termo-chimica cu solventi speciali. Pentru acest lucru este necesara demontarea filtrului de particule de pe autoturism.

 

Atelierul nostru a dezvoltat un mod de a va pastra masina in starea initiala, printr-un proces laborios de curatare a filtrului de particule, CURATARE CU ULTRASUNETE, unic in Romania, care imbina experienta, cu imaginatia, astfel ca filtrul de particule ramane neperforat, softul ECM nemodificat, testele de poluare sunt trecute cu succes, iar consumul de combustibil nu este afectat !

Cu un FAP curat va scuteste de nenumaratele opriri in mers sau plafonari ale puterii motorului. Inainte de a intra in detalii, operatia de curatare este un mod de a reduce gradul de incarcare cu cenusa reziduala, de la 100% la aproximativ 8 %, fara deteriorarea masei de calcit (carbonat de calciu) a filtrului, fara gaurire sau alte metode ascunse. Filtrul dumneavoastra de particule va fi unul nou.

 

Conditii de pastrare FAP curat:  supapa EGR, injectoarele, debitmetrul sau turbina trebuie sa functioneze corect, pentru a nu infunda prematur evacuarea,

 

Singurul mod corect de a diagnostica complet tot sistemul filtrului de particule DPF este prin diagnoza auto computerizata cu test de drum si monitorizarea valorilor senzorilor in timp real.

 ATENTIE

Datorita regenerarilor frecvente anumite componente se pot strica iar uleiul este diluat cu motorina.

Nu recomandam sa se efectueze regenerarea statica prin diagnoza atunci cand filtrul de particule este deja infundat sau sistemul de regenerare prezinta erori sau nu functioneaza corect.

Riscurile de a defecta sau sparge turbosuflanta si motorul sunt mari.

Pretul curatarii este:

280 Ron – Orice Autoturism  ***

550 Ron – Orice Autoutilitara  

GARANTIE: 12 Luni !

* Intreaga procedura dureaza 3 ore .

INAINTEDUPA 1. fap curatare

*** Pretul este valabil pentru Autoturismele cu norme de poluare pana in Euro 4  !

*** Pentru Autoturismele cu norme de poluare Euro 5, 6, 6.1 + , tariful este in functie de model si variaza intre 550 – 650 ron.

 

 

 

Copyright © 2012 OK-TECH